ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

rhodos-logoΗ Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου είναι ο επιχειρηματικός Φορέας συλλογικής εκπροσώπησης των Τουριστικών Γραφείων της Δωδεκανήσου, καθώς επίσης των Επιχειρήσεων Ναυτικών πρακτορείων και Σκαφών Αναψυχής. Ιδρύθηκε το1970 ως Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και το 2020 μετατράπηκε σε Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, καθώς θεωρήθηκε αναγκαία η ενιαία εκπροσώπηση.

Τα Μέλη μας διακινούν το σύνολο του εισερχόμενου και εξερχόμενου Τουρισμού της Δωδεκανήσου και αποτελούνται από DMC’s, Πρακτορεία Κρουαζιέρας, Σκαφών Αναψυχής και Εξερχόμενου Τουρισμού.

Βασικοί σκοποί της ATAD είναι η εξυπηρέτηση και προώθηση των συμφερόντων των Μελών της και του Κλάδου ευρύτερα αλλά και η επεξεργασία και προώθηση πολιτικών και δράσεων για την ανάπτυξη του Δωδεκανησιακού τουρισμού και τη βελτίωση της θέσης του διεθνώς. Επίσης η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ των Μελών της, η μελέτη, προστασία και υποστήριξη των επαγγελματικών συμφερόντων τους και η συλλογική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αναφύονται από την άσκηση του επαγγέλματός τους

Στο σημερινό περίπλοκο και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον είμαστε στην πρώτη γραμμή για τα Μέλη μας.

Δ.Σ

Χρήστος Μιχαλάκης Πρόεδρος

Ευριπίδης Σαμαράς Αντιπρόεδρος

Τάσος Χατζηλιαμής Γεν. Γραμματέας

Γιολάντα Κάππα Ταμίας

Μιχάλης Ροδίτης Εντεταλμένος Ν.Π.

Κώστας Κουρούνης Μέλος

Γιώργος Αμπντέλ Μέλος

Σπύρος Τυρινόπουλος Αναπλ. Μέλος

E-mail: info@atad.gr

Ιστοσελίδα: www.atad.gr

Previous Article ASSTA
Next Article RATTA

RELATED ARTICLES