ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέλη – Ενώσεις

hatta-logo HATTA

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων ιδρύθηκε το 1927.  Από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει πολύτροπα και πολυδιάστατα τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Τουρισμό.

hapco HAPCO

Από την ίδρυση  του, το 1996, έως και σήμερα, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO(Hellenic Association of Professional Congress Organizers), συνεχίζει δυναμικά το έργο του, έχοντας ως κύριο στόχο την εκπροσώπηση των επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων.

petaga-logo PETAGA

Η  Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. αποτελεί εργοδοτικό επαγγελματικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1983 και έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη, μελέτη και πρoαγωγή των κoιvώv oικovoμικώv, κoιvωvικώv και επαγγελματικώv συμφερόvτωv τωv ταξιδιωτικώv γραφείωv αερoμεταφoρώv.

union-lesvos  ULTTSA

Η Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτορείων Λέσβου, ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό τη διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της μέσα στα πλαίσια εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

ratta-logo RATTA

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνης ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την πόλη του Ρεθύμνου.

rhodos-logo URTA

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, ιδρύθηκε το 1970 με κύριο σκοπό τη διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

samos-logo ASSTA

Ο Σύνδεσμος Ναυτιλιακών & Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό τη διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

western-crete-travel-agencies WCTAA

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης ιδρύθηκε το έτος 2007, με έδρα τα Χανιά.

syros-tourist-enterprizes Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Σύρου

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρηματιών Σύρου, ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τη μελέτη των μεσών και το σχεδιασμό των θεμάτων με τα οποία θα επιτευχθεί η ανάπτυξη και προστασία του τουρισμού στη Σύρο.