ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέλη – Ενώσεις

Logo HATTA

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων ιδρύθηκε το 1927.  Από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει πολύτροπα και πολυδιάστατα τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Τουρισμό.

hapco HAPCO

Από την ίδρυση  του, το 1996, έως και σήμερα, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO(Hellenic Association of Professional Congress Organizers), συνεχίζει δυναμικά το έργο του, έχοντας ως κύριο στόχο την εκπροσώπηση των επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων.

petaga-logo PETAGA

Η  Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. αποτελεί εργοδοτικό επαγγελματικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1983 και έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη, μελέτη και πρoαγωγή των κoιvώv oικovoμικώv, κoιvωvικώv και επαγγελματικώv συμφερόvτωv τωv ταξιδιωτικώv γραφείωv αερoμεταφoρώv.

union-lesvos  ULTTSA

Η Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτορείων Λέσβου, ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό τη διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της μέσα στα πλαίσια εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

ratta-logo RATTA

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνης ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την πόλη του Ρεθύμνου.

ATAD

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου είναι ο επιχειρηματικός Φορέας συλλογικής εκπροσώπησης των Τουριστικών Γραφείων της Δωδεκανήσου, καθώς επίσης των Επιχειρήσεων Ναυτικών πρακτορείων και Σκαφών Αναψυχής.

samos-logo ASSTA

Ο Σύνδεσμος Ναυτιλιακών & Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό τη διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

western-crete-travel-agencies WCTAA

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης ιδρύθηκε το έτος 2007, με έδρα τα Χανιά.

syros-tourist-enterprizes Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Σύρου

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρηματιών Σύρου, ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τη μελέτη των μεσών και το σχεδιασμό των θεμάτων με τα οποία θα επιτευχθεί η ανάπτυξη και προστασία του τουρισμού στη Σύρο.

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων
Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής
Τo 2012, με πρωτοβουλία του αείμνηστου Μιχάλη Τσουκιά, 21 εταιρείες, ανάμεσά τους οι μεγαλύτερες στον χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αποφάσισαν την ίδρυση ενός συνδέσμου για την θεσμική κατοχύρωση και την προστασία του κλάδου.
AOCTA

O Σύνδεσμος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1992 ως διαδοχικό σώμα του Συνδέσμου των Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Κέρκυρας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1975.

Ε.Τ.Γ.Μ-Θ

Η Ε.Τ.Γ.Μ-Θ εργάζεται για να προωθήσει την ανάπτυξη των ταξιδιών και του τουρισμού στην Ελλάδα, ενισχύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των φορέων παροχής τουρισμού σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης και της ποιότικης παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με την προστασία και διασφάλιση των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών μας.

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Ιδιοκτητων Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης
ΣΙΤΕΣΑΠ

Ο Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. ιδρύθηκε το 1997 από την ανάγκη εκπροσώπησης των πλοιοκτητών επαγγελματικών σκαφών αναψυχής και την προώθηση των υπηρεσιών που παρέχουν. Εκπροσωπεί περί τα 350 μέλη και 2500 επαγγελματικά σκάφη αναψυχής μήκους έως και 20 μέτρα σε όλη την Ελλάδα.