ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της πόλης Huizhou, της Guangdong (Κίνα), και της Ομοσπονδίας FedHATTA. Στοιχεία για την τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο προορισμών συζητήθηκαν, καθώς και οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για επίσκεψη στην μεγάλη πόλη της Guangdong.

Τα στελέχη του Κινεζικού Συνδέσμου βρήκαν το πρόγραμμα ΔΩΔΕΚΑ ιδιαίτερα χρήσιμο και δήλωσαν ότι μεταξύ των δύο χωρών η αύξηση της κίνησης επισκεπτών, μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.

kina2 kina1

Δείτε ακόμα:

Απευθείας σύνδεση Αθήνα-Πεκίνο – Συνάντηση με την Air China

Την απόλυτη ικανοποίησή της για τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Πεκίνο, η οποία διανοίγει νέες προοπτικές για τη χώρα μας στην τεράστια αγορά εισερχόμενου τουρισμού από την Κίνα, εξέφρασε το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, σε συνάντηση εργασίας που είχε με αντιπροσωπεία της Air China στα γραφεία του αερομεταφορέα στην Αθήνα.

Εκδήλωση ενόψει της επίσκεψης της κινεζικής εταιρείας Alibaba

Όπως είναι γνωστό, η συμμετοχή της FEDHATTA δια του Προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη στην επίσημη επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα, υπό τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε σαν στόχο την ανάπτυξη διαύλων συνεργασίας με την «τουριστική» Κίνα και όχι μόνο.

Previous Article Η FedHATTA στηρίζει τον πολιτισμό
Next Article Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, Τουρισμός για όλους!

RELATED ARTICLES