ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όπως είναι γνωστό, η συμμετοχή της FEDHATTA δια του Προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη στην επίσημη επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα, υπό τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε σαν στόχο την ανάπτυξη διαύλων συνεργασίας με την «τουριστική» Κίνα και όχι μόνο.

Οι δυνατότητες που παρουσιάζει η Κινέζικη αγορά σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας και, βέβαια στον τουρισμό, είναι τεράστιες.

Έχει ήδη προγραμματιστεί επίσκεψη στην Αθήνα της κινεζικής εταιρίας Alibaba, του μεγαλύτερου Παρόχου Ηλεκτρονικού Εμπορίου στον κόσμο, με στόχο να ενημερώσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται στην προώθηση, αφενός των προϊόντων τους, αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους,Tmall & Alitrip, αλλά και να προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας συντονίζει ενημερωτική εκδήλωση ΚΑΙ Β2Β συναντήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Athens Hilton και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε ακόμα:

Απευθείας σύνδεση Αθήνα-Πεκίνο – Συνάντηση με την Air China

Την απόλυτη ικανοποίησή της για τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Πεκίνο, η οποία διανοίγει νέες προοπτικές για τη χώρα μας στην τεράστια αγορά εισερχόμενου τουρισμού από την Κίνα, εξέφρασε το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, σε συνάντηση εργασίας που είχε με αντιπροσωπεία της Air China στα γραφεία του αερομεταφορέα στην Αθήνα.

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας FedHATTA – Συνδέσμου Huizhou, Κίνας

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της πόλης Huizhou, της Guangdong (Κίνα), και της Ομοσπονδίας FedHATTA. Στοιχεία για την τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο προορισμών συζητήθηκαν, καθώς και οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για επίσκεψη στην μεγάλη πόλη της Guangdong.

Previous Article Καλές διακοπές με τα σωστά βήματα
Next Article Ετήσιο Συνέδριο ΙΤΤΑΑ 22-24/11/2016

RELATED ARTICLES