ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Αθήνα είναι ο επόμενος σταθμός των περιφερειακών συνεδρίων Destination Expo της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, ASTA, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως κατά το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης, ASTA Global Convention, που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Στο ετήσιο συνέδριο της ASTA συμμετείχε ο ΕΟΤ με περίπτερο αλλά και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος, FedHATTA, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βύρωνα Αργύρη, μέλος της οργανωτικής ομάδας για το ASTA Destination Expo 2018. Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, συμμετείχε ως επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια.
Το συνέδριο της ASTA στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Απριλίου 2018 και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων τουριστικών πρακτόρων από τις ΗΠΑ οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν και να έρθουν σε επαφή με τουριστικούς επαγγελματίες της Ελλάδας.

Ήδη αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι επόμενος προορισμός του συνεδρίου της ASTA θα είναι η Αθήνα, καταγράφηκε αύξηση των εγγραφών συμμετοχής από Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες.
Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του μεγάλου συνεδρίου των Αμερικανών πρακτόρων στην Αθήνα, ανήκει στην FedHATTA, η οποία συνεκτίμησε τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να προκύψουν για τον ελληνικό τουρισμό στην αμερικανική αγορά.

Δείτε ακόμα:

Previous Article Ταξίδι εξοικείωσης των τουριστικών γραφείων στη Λέσβο
Next Article Στρατηγική συνεργασία FedHATTA – Safe Water Sports – North Events

RELATED ARTICLES