ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε νέα, στρατηγική συνεργασία με την κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, προχώρησαν σήμερα η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος, FedHATTA και η North Events, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ταξιδιωτικού κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και ιδιαίτερα με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τίθεται υπό την αιγίδα της FedHATTA το έργο της Safe Water Sports, η οποία είναι ήδη συνεργάτης της πλατφόρμας ΔΩΔΕΚΑ.
Αντικείμενο της συνεργασίας είναι να διαδοθεί η πληροφόρηση της Safe Water Sports, ώστε να φθάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό αποδεκτών, που δεν είναι άλλοι από τους ταξιδιώτες.
Το μήνυμα καθώς και πληροφόρηση για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ θα μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ, το δίκτυο των ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεών της FedHATTA, αλλά και μέσα από όλες τις εκθέσεις και τις διοργανώσεις του εξωτερικού στις οποίες θα μετέχει η Ομοσπονδία και ο HATTA.

Επιπλέον, πληροφόρηση της Safe Water Sports θα παρουσιάζεται και στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που διοργανώνει η North Events, για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Σουηδία, η Πολωνία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Δανία και οι ΗΠΑ.
Η Safe Water Sports προσφέρει πληροφορίες για τα θαλάσσια σπορ από τη σελίδα της στο διαδίκτυο, από τα social media καθώς και μέσω της εφαρμογής της στο App. Store.

Previous Article Η FedHATTA στην επίσημη ανακοίνωση του μεγάλου συνεδρίου της ASTA στην Αθήνα το 2018
Next Article Safe Water Sports

RELATED ARTICLES