ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, του Υπουργείου Τουρισμού Ιορδανίας και της Πρεσβείας της Ιορδανίας, φιλοξένησε στην Αθήνα μέλη του Οργανισμού Τουρισμού της χώρας.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, με την αιγίδα της Aegean Airlines, παρουσία Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων-μελών των Ενώσεων της FedHATTA και επαγγελματιών του τουρισμού της Ιορδανίας, έγινε προώθηση της Ιορδανίας ως τουριστικού προορισμού στην ελληνική τουριστική αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία μετείχαν από πλευράς της Ιορδανίας τα μέλη του Οργανισμού Τουρισμού της χώρας, Ahmad Al Hamoud (marketing manager) και Amer Al Twal (faith tourism specialist) και η Επίτιμη Πρόξενος της Ιορδανίας, κ. Δέσποινα Μαντά, και από ελληνικής πλευράς το προεδρείο της FedHATTA, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας σε επίπεδο φορέων μεταξύ των δύο χωρών στον τουρισμό, και οι ευκαιρίες αλλά και τα εμπόδια που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη διεξαγωγή της διμερούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Τα τουριστικά γραφεία είχαν επίσης τη δυνατότητα να συζητήσουν σε στενό κύκλο με τα μέλη της αποστολής της Ιορδανίας και να διερευνήσουν συνεργασίες, κυρίως στον θρησκευτικό τουρισμό για τον οποίο ενδείκνυται ο συγκεκριμένος προορισμός.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης: «Η εκδήλωση ήταν μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε για τον θρησκευτικό τουρισμό, που ενδιαφέρει άμεσα τόσο τους Έλληνες όσο και τους Ιορδανούς επαγγελματίες. Διαβλέπουμε μεγάλες προοπτικές συνεργασίας με την τουριστική αγορά της Ιορδανίας, η οποία αποτελεί μεγάλο πόλο ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος για τους Έλληνες ταξιδιώτες».

Η αποστολή των Ιορδανών επαγγελματιών θα παρουσιάσει σε μια μεγάλη εκδήλωση αύριο, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, τα αξιοθέατα της Ιορδανίας και τις τουριστικές προοπτικές του προορισμού στην ελληνική αγορά.

Previous Article Πτώχευση Thomas Cook - Τί ισχύει για τους ταξιδιώτες
Next Article Πτώχευση “Thomas Cook” - Τα τουριστικά γραφεία απαιτούν ισότιμη μεταχείριση

RELATED ARTICLES