ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στιγμές από το ετήσιο συνέδριο των μελών της DRV στην Πελοπόννησο (28-31 Οκτωβρίου 2021).
Το τριήμερο περιλάμβανε τις εργασίες του συνεδρίου, έκθεση προορισμών, περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους και στην γύρω περιοχή, και φυσικά διασκέδαση.

Οι σύνεδροι, τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων DRV, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους προορισμούς που ανέδειξαν τα εκθεσιακά περίπτερα των Περιφερειών που συμμετείχαν, και επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και τις παρουσιάσεις των προορισμών, που έγιναν με φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο το ετήσιο συνέδριο των μελών της DRV πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Οι επαγγελματίες του τουρισμού είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν μια τουριστική αγορά, την οποία πλέον μπορούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και με περισσότερα κίνητρα να προσθέσουν στα τουριστικά τους πακέτα.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν ότι η Ελλάδα είναι ένας προορισμός 12 μηνών και μπορεί να προσφέρει το ίδιο άνετα και γενναιόδωρα τουριστικά προγράμματα θερινών ή χειμερινών διακοπών, επαγγελματικών ταξιδίων, πολιτιστικά ή θρησκευτικά ταξίδια, συνεδριακά ή περιηγητικά προγράμματα, θαλάσσιο τουρισμό ή ορειβατικό.

Η διοργάνωση, με βάση τα λεγόμενα των ίδιων των μελών της DRV, ήταν απόλυτα επιτυχής και εμείς, από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

HATTA / FEDHATTA

Previous Article DRV 2021 - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Next Article Μέτρα προστασίας κατά Covid-19 από 22/11/2021 έως 06/12/2021

RELATED ARTICLES