ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, σε εκατοντάδες Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες μιλώντας στην τελετή έναρξης του Athens ASTA Destination Expo 2018.

Την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου σε πανηγυρικό κλίμα για την Ελλάδα, άνοιξε η υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά εκπροσωπώντας την Ελληνική κυβέρνηση.
Κατά τη διάρκεια της τελετής μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Τζέφρι Πάιατ, ο πρόεδρος της ASTA, κ. Zane Kerby και ο πρόεδρος του ΔΣ της ASTA, κ. Jay M. Ellenby, εκθειάζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας και υπογραμμίζοντας τις μεγάλες προοπτικές για ανάπτυξη των τουριστικών ροών αλλά και επενδύσεων από τις ΗΠΑ, μετά το συνέδριο της Αθήνας.

Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, υπογράμμισε ότι επιδίωξη της ελληνικής πλευράς, μέσα από το συνέδριο, είναι να παρουσιάσει τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, να ανακαλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των Αμερικανών ταξιδιωτών και να οικοδομηθούν ισχυρές σχέσεις μεταξύ των επαγγελματιών Ελλάδας και ΗΠΑ.

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή ερμήνευσε συνοδεία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και ΗΠΑ, προκαλώντας συγκίνηση, καθώς και ελληνικά τραγούδια που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της στο εξωτερικό.

Previous Article Αναμνηστικά γραμματόσημα στους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA
Next Article Δεξίωση στο Ζάππειο για τους Aμερικανούς τουριστικούς πράκτορες της ASTA

RELATED ARTICLES