ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναμνηστικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ με ατομικές φωτογραφίες των συνέδρων, παρέδωσε η FedHATTA στο Προεδρείο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA, καθώς και στους Αμερικανούς και διεθνείς πράκτορες που παρακολούθησαν τις εργασίες του Athens ASTA Destination Expo 2018 στην Αθήνα (14-17 Απριλίου), ως συμβολικό δώρο για τη μεγάλη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου στο ξενοδοχείο Hilton, με πρωτοβουλία της FedHATTA και με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία των ΕΛΤΑ, πραγματοποιήθηκε ατομική φωτογράφηση των Αμερικανών συνέδρων και στη συνέχεια τους δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο, ειδική σειρά γραμματοσήμων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβανόταν και ένα προσωποποιημένο με την ατομική τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, σε κάθε έναν παραδόθηκε μια σειρά 5 θεματικών γραμματοσήμων, της ASTA, του συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, της ατομικής τους φωτογραφίας, των ΕΛΤΑ (φιλοτελισμός) και της FedHATTA.

Είναι η δεύτερη φορά που η Ομοσπονδία προβαίνει σε έκδοση γραμματοσήμων τιμώντας τους συμμετέχοντες μεγάλης διοργάνωσης, μετά το συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων του Ισραήλ (ITTAA), που διοργανώθηκε το Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα, όταν η σημαντική αυτή πρωτοβουλία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους τουριστικούς επαγγελματίες που συμμετείχαν σε αυτό.

«Πιστεύουμε ότι τα γραμματόσημα είναι ένα δώρο που οι Αμερικανοί επαγγελματίες θα κρατήσουν ως αναμνηστικό της διοργάνωσης στη χώρα μας. Θα τους θυμίζουν την παρουσία τους στην Αθήνα αλλά και τους ελληνικούς προορισμούς, τους οποίους γνώρισαν μέσα από δεκάδες fam trip μετά το συνέδριο», δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Previous Article Συνέδριο ASTA: Πάνω από 1.400 B2B συναντήσεις συνέδρων με Έλληνες επαγγελματίες
Next Article Σε πανηγυρικό κλίμα στο Ηρώδειο η τελετή έναρξης του συνεδρίου της ASTA στην Αθήνα

RELATED ARTICLES