ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διοργάνωσε webinar για την παρουσίαση του νησιού σε ταξιδιωτικούς πράκτορες σε συνεργασία με την Ομοσπονδία FedHATTA

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου προβολής και προώθησης της Περιφέρειας Νοτίου       Αιγαίου, που έχει καταρτιστεί ανά αγορά και προσωποποιημένα για κάθε νησί ξεχωριστά, πραγματοποιήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, η παρουσίαση της Ρόδου στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, σε συνέχεια της παρουσίασης της Κω στις 26 Μαΐου.

Πρόκειται για μια συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ομοσπονδίας FedHATTA, με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Ισραήλ ΙΤΤΑΑ. Την παρουσίαση της Ρόδου έκανε ο Κωνσταντίνος  Ταρασλιάς, Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και την παρακολούθησαν travel agents και tour operators του Ισραήλ.

Οι επαγγελματίες της χώρας είχαν την δυνατότητα να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τη Ρόδο, που αποτελεί ιδιαίτερα προσφιλή τους προορισμό, για τα αξιοθέατα και την μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία της και για τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ένας ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει την διαμονή του στο νησί. Επίσης, πληροφορήθηκαν για τα ισχύοντα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Εν συνεχεία, ενημερωτικό newsletter διανεμήθηκε τόσο στο σύνολο των μελών του Συνδέσμου ΙΤΤΑΑ όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας, οι οποίοι αποτελούν τη βάση δημιουργίας και προώθησης του τουριστικού προϊόντος στην χώρα. Έτσι, την παρουσίαση θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαζί με το πλήρες υλικό με τις πληροφορίες το σύνολο των μελών του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών γραφείων του Ισραήλ, ακόμα  και τα μέλη που δεν συμμετείχαν στην παρουσίαση.

Previous Article FedHATTA - FIAVET – Συνάντηση στο πλαίσιο ετήσιας διοργάνωσης
Next Article Εκτός μέτρου παροχής κεφαλαίου κίνησης αφήνει η κυβέρνηση τις περισσότερες μικρές τουριστικές επιχειρήσεις

RELATED ARTICLES