ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου των Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων,  το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Οι Ισραηλινοί τουριστικοί επαγγελματίες (tour operators, travel agents και δημοσιογράφοι) είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, διοργανώνοντας το ετήσιο συνέδριό τους, εκτός Ισραήλ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια!

Ο Πρόεδρος της FEDHATTA (Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας), κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε ότι «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την επιτυχία του Συνεδρίου και οι Ισραηλινοί συμμετέχοντες, όσο και οι Έλληνες Τουριστικοί επαγγελματίες και φορείς που συμμετείχαν στην παράλληλη τουριστική έκθεση και στο Συνέδριο, αναχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα πρώτα αποτελέσματα της διοργάνωσης φάνηκαν ήδη. Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στις προτιμήσεις των ισραηλινών Τουριστών, τόσο όσων ταξιδεύουν για διακοπές, όσο και εκείνων που αναζητούν προορισμούς city break, εναλλακτικού χειμερινού τουρισμού, αλλά και προορισμούς διεξαγωγής Συνεδρίων και incentives».

Η κα. Hanny Sobol, Γενική Διευθύντρια του Israel Association of Travel Agencies and Consultants (ITTAA), κλείνοντας το Συνέδριο, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον συνδιοργανωτή FEDHATTA, αλλά και την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Aegean Airlines, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα είναι ένας ολοκληρωμένος και φιλόξενος τουριστικός προορισμός, ιδιαίτερα δημοφιλής στην παγκόσμια Ισραηλινή κοινότητα».

Υπενθυμίζεται ότι, το Συνέδριο του ΙΤΤΑΑ είναι μέρος της πρωτοβουλίας «Δώδεκα» και σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο Συνέδριο αντίστοιχου Συνδέσμου με τον ΙΤΤΑΑ και το πρόγραμμα των διεθνών Road Shows της FEDHATTA.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού των Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων θα πραγματοποιηθεί με επαγγελματικά ταξίδια γνωριμίας τους στη Β. Ελλάδα και στην Αττική.

dt-pic-fedhatta2

Δελτία Τύπου για το ITTAA 2016

Previous Article Ετήσιο Συνέδριο των Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων
Next Article Μεταρρύθμιση Ασφαλιστικού Ημερίδα

RELATED ARTICLES