ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον συντονισμό των κινήσεων για την διπλή διοργάνωση του Νοεμβρίου συζήτησαν στην πρόσφατη συνάντησή τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μπουτίνας, ο Πρόεδρος της FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο Μάριος Καμμένος, Ταμίας του Δ.Σ. της ECTAA και Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ. (φωτό).

Συγκεκριμένα, στις 23-25 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Semi-Annual συνέδριο της ECTAA, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination στο οποίο ο ΕΟΤ προβάλλει την χώρα μας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες-μέλη της ECTAA.

Με το πέρας της συνάντησης των  μελών της ECTAA στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στις 25-27 Νοεμβρίου, από αριθμό εξειδικευμένων μελών της, τα οποία θα παρακολουθήσουν παρουσίαση του προορισμού από την Περιφέρεια, και θα γνωρίσουν τα Μετέωρα, τον Βόλο και το Πήλιο.

Σημαντική θα είναι η πρώτη πιλοτική αναφορά στην νέα διεθνή τάση Digital Nomads, καθώς θα διερευνηθούν οι προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δείτε εδώ την σελίδα της διοργάνωσης http://ectaa-thessaloniki2022.fedhatta.gr/

Previous Article Ενεργές /Αναμενόμενες Επιχορηγήσεις /Επιδοτήσεις 2021-2027
Next Article FedHATTA / HATTA:  Στη Θεσσαλονίκη το SemiAnnual συνέδριο της ECTAA Η Ελλάδα ξανά στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού "debate" για τον τουρισμό

RELATED ARTICLES