ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη συνάντηση που πραγματοποίησε το νέο προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με την υπουργό Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, συμμετείχε, με την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων, ο κ. Τσιλίδης έθεσε θέματα που άπτονται του έργου των τουριστικών γραφείων και επανέλαβε την πρόθεση του κλάδου να συμβάλλει στην επίλυση θεσμικών ζητημάτων που ταλανίζουν την εύρυθμη λειτουργία και την ανταγωνιστικότητα των ταξιδιωτικών γραφείων.

Εξέφρασε δε την προσδοκία να αντιμετωπισθούν σύντομα τα ζητήματα αυτά και να διευκολυνθεί το έργο των επαγγελματιών, καθώς τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της υπουργού με το προεδρείο του ΣΕΤΕ, συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία στα αναπτυξιακά ζητήματα του τουρισμού και αποφασίσθηκε να υπάρξει άμεση και διαρκής επικοινωνία στο σχεδιασμό και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων στον τουριστικό κλάδο, καθώς και στο νομοθετικό έργο για την στήριξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του τουρισμού.

Previous Article Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία θέτουν τις βάσεις για ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα
Next Article Συνάντηση ΣΕΤΕ με τον Κ. Μητσοτάκη

RELATED ARTICLES