ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφίστηκε πρόσφατα -και έπειτα από ιδιαίτερα μακροχρόνιες και επίπονες διαβουλεύσεις και προσπάθειες από την πλευρά μας να περιληφθούν σ’ αυτόν οι λύσεις για όσο το δυνατόν περισσότερα εκκρεμή ζητήματα- ο παραπάνω νόμος του Υπουργείου Τουρισμού, ο οποίος ρυθμίζει και επιλύει επιτέλους θέματα που απασχόλησαν τον κλάδο μας επί σειρά ετών και έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ταλαιπωρία στα τουριστικά γραφεία.

Το επάγγελμά μας αναγνωρίζεται και δικαιώνεται. Και οπλισμένοι με αυτό το δεδομένο μπορούμε να ξεκινήσουμε δυναμικά και με αισιοδοξία το 2019, συνεχίζοντας την προσπάθεια επίλυσης πληθώρας διαφορετικών θεμάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας και είναι αρμοδιότητας των Υπουργείων Εργασίας, Ναυτιλίας, Μεταφορών, Πολιτισμού, Παιδείας και Οικονομικών.

Είναι αλήθεια ότι, για την ορθή υλοποίηση των επιταγών της νέας νομοθεσίας, είναι απαραίτητοι οι κατάλληλοι ελεγκτικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί από την πλευρά της Πολιτείας. Είναι απαραίτητη η εγρήγορση όλων μας, προκειμένου να εξαλειφθούν τα παράνομα φαινόμενα.

Η βάση, όμως, πλέον υπάρχει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μας ενημερώνουν όταν πέφτουν στην αντίληψή τους φαινόμενα παραβατικότητας και να μην διστάσουν να επικοινωνούν μαζί μας για τυχόν διευκρινήσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις κυριότερες διατάξεις που αφορούν άμεσα τα Τουριστικά Γραφεία

Previous Article Σημαντική επιτυχία για τα τουριστικά γραφεία ο νέος νόμος για το θεματικό τουρισμό
Next Article Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Αθήνα, World Outdoor Gymnastics Gala!

RELATED ARTICLES