ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μια σημαντική διοργάνωση στην Αθήνα – Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός

·  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το World Outdoor Gymnastics Gala, με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA μέσω του ΗΑΤΤΑ.

·  Για πρώτη φορά η Ελλάδα μέσω του WOGG, έρχεται στο προσκήνιο των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο.

·   Για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896, Έλληνες και διεθνείς ολυμπιονίκες θα αγωνιστούν και πάλι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο !

Τι είναι το WOGG

20 Έλληνες Ολυμπιονίκες της Ενόργανης, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο (ανάμεσα τους ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Βλάσης Μάρας, η Βασιλική Μιλλούση κ.ά.) και 20 Ολυμπιονίκες, 20 χωρών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα προγράμματά τους σε εξωτερικό χώρο (!) και θα ανταγωνιστούν το WOGGATAR.

Το WOGGATAR αποτελεί την τέλεια ψηφιακή εκδοχή κάθε αθλητή που εκτελεί το πρόγραμμά του με άψογο τρόπο. Οι αθλητές δηλαδή θα διαγωνίζονται με τον τέλειο, ψηφιακό εαυτό τους!

Παράλληλα για πρώτη φορά παγκοσμίως, οι θεατές μέσω των κινητών τους, θα κρίνουν την εκτέλεση του προγράμματος κάθε αθλητή, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το WOGGATAR και στη συνέχεια θα ψηφίσουν.

Οι Ολυμπιονίκες που θα αγωνιστούν στο WOGG προέρχονται από τις παρακάτω χώρες: Βραζιλία, Κούβα, ΗΠΑ, Καναδά, Αργεντινή, Κίνα, Ρωσία, Αίγυπτο, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ, Ουζμπεκιστάν, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ουκρανία.

Τα έσοδα του Gala θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Παρουσιαστής του Gala θα είναι ο κύριος Γιώργος Καπουτζίδης.

Η εκδήλωση της 7ης Ιουλίου, θα καλυφτούν από διεθνή μέσα ενημέρωσης 20 χωρών και οι θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά υπολογίζονται στους 40.000 !

Ο ΗΑΤΤΑ εξασφάλισε για τα μέλη του, σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια του WOGG!

(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9223522, Γωγώ Αποστολοπούλου, ή στο email hatta@hatta.gr).

Σημείωση:

Η οργανωτική ομάδα του WOGG αναζητά εθελοντές για την πλαισίωση της εκδήλωσης της 7ης Ιουλίου. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στηρίζοντας την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο https://www.wogg.gr/ethelontes

Previous Article Σημαντική επιτυχία για τα τουριστικά γραφεία ο νέος νόμος (N.4582/2018) για το θεματικό τουρισμό
Next Article Πιο στενή συνεργασία της FedHATTA με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

RELATED ARTICLES