ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρόπους και χρήσιμα εργαλεία για να αξιοποιήσουν περαιτέρω την ταξιδιωτική αγορά των ΗΠΑ, εν όψει των προπαρασκευαστικών δράσεων για το μεγάλο διεθνές συνέδριο που ετοιμάζει η American Society of Travel Agents (ASTA) στην Αθήνα το 2018, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, αυτή την εβδομάδα.

Στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα με τίτλο «Selling YOUR product through the ASTA Destination Expo in Athens», και επίσημο προσκεκλημένο τον αντιπρόεδρο της ASTA, Robert Duglin, τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, μεταξύ άλλων, θα μυηθούν στους τρόπους προσέλκυσης και τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Αμερικανών τουριστών, αλλά και τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού στις ΗΠΑ, ώστε να πραγματοποιούν αποτελεσματικότερες πωλήσεις στην αμερικανική αγορά.

Ο κ. Duglin θα αναπτύξει τις δυνατότητες που έχουν οι 2 χώρες στον τουρισμό και τα οφέλη που θα έχει για τον ελληνικό τουρισμό το επερχόμενο συνέδριο ASTA Destination Εxpo Athens (14-17 Απριλίου) το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες αμερικανικά τ. γραφεία.

Θα εξηγήσει γιατί η συμμετοχή των ελλήνων επαγγελματιών στο συνέδριο της ASTA είναι επιβεβλημένη εάν επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους στην αμερικανική αγορά και θα αναφερθεί στις ευκαιρίες που θα προσφέρει η διοργάνωση για άμεση επαφή με τα αμερικανικά τ. γραφεία μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις B2B.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά.

Η αγορά των ΗΠΑ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, χαρακτηρίζεται από πολύ καλά ποιοτικά στοιχεία και διαθέτει μεγάλες δυνατότητες στον τουρισμό πολυτελείας, τον εναλλακτικό και τον πολιτιστικό τουρισμό.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με στοιχεία από την ΤτΕ, το α’ 6μηνο του 2017 καταγράφεται αύξηση στις ταξιδιωτικές εισπράξεις της χώρας από Αμερικανούς επισκέπτες (273,3 εκατ. ευρώ) ενώ και οι νέες απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τη χώρα μας μπορούν να συμβάλλουν σε περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών ροών τα επόμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Athens ASTA Destination Expo 2018, ανοίξτε τον σύνδεσμο http://www.astaade.org/

Δείτε ακόμα:

Previous Article Λ. Τσιλίδης (fedHATTA): Ζητάμε καθαρό πλαίσιο λειτουργίας για να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά
Next Article Athens ASTA Destination Expo 2018: Δυναμική επανεκκίνηση της αμερικανικής τουριστικής αγοράς για την Ελλάδα

RELATED ARTICLES