ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της πρωτοποριακής αθλητικής διοργάνωσης World Outdoor Gymnastics Gala (WOGG), που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το χώρο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι επίσημοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896!

Το WOGG θα εντυπωσιάσει τις κερκίδες του ιστορικού σταδίου, συνδυάζοντας την κλασική ιστορία των ολυμπιακών αγώνων με την σύγχρονη τεχνολογία, αφού 20 Έλληνες και 20 ξένοι κορυφαίοι Olympians που θα εκπροσωπήσουν 20 διαφορετικές χώρες, θα κληθούν να αγωνιστούν σε 3 Ολυμπιακά αθλήματα απέναντι στον τέλειο ψηφιακό εαυτό τους, τον WOGGATAR.

Για πρώτη φορά σε αγώνες, οι θεατές θα είναι κριτές που μέσω των ψήφων τους θα μοιράσουν τα έπαθλα στους αθλητές ενώ παράλληλα η διοργάνωση θα αναβιώσει τον αρχαίο θεσμό της χορηγίας καθώς οι Έλληνες αθλητές θα ψηφίσουν για να τιμήσουν τον καλύτερο χορηγό.

Οι «χρυσοί» πρεσβευτές του WOGG είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο πρωταθλητής κόσμου Βλάσης Μάρας και οι πρωταθλητές μας Βασιλική Μιλλούση, Βαρβάρα Φίλιου, Νίκος Ηλιόπουλος, Ευαγγελία Πλυτά, Λίλα Κασάπογλου και Απόστολος Κουταβάς.

Στρατηγικός υποστηρικτής του WOGG είναι η FedHATTA η οποία έχει αναλάβει τη φιλοξενία των κορυφαίων ξένων Olympians αθλητών που θα τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Η FedHATTA μέσω του ΗΑΤΤΑ εξασφάλισε σημαντική έκπτωση για τα τουριστικά γραφεία που θα εντάξουν το event στα προγράμματα τους.

Σας προσκαλούμε να διαδώσετε, να επικοινωνήσετε και να γίνεται και εσείς μέρος στην αλυσίδα αυτής της μοναδικής διοργάνωσης που αναμένεται να στρέψει τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας στην Ελλάδα.

(περισσότερες πληροφορίες www.wogg.gr  Facebook  Instagram για εισιτήρια επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9223522, Γωγώ Αποστολοπούλου, ή στο email hatta@hatta.gr).

Σημείωση:
Η οργανωτική ομάδα του WOGG αναζητά εθελοντές για την πλαισίωση της εκδήλωσης της 7ης Ιουλίου. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στηρίζοντας την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο https://www.wogg.gr/ethelontes

Previous Article ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προσοχή στην απάτη μέσω αποστολής προσωπικών στοιχείων
Next Article Καμπάνια ενημέρωσης για τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας στον τουρισμό

RELATED ARTICLES