ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

fedhatta-wind-dodeka-internetH πρωτοβουλία στρατηγικής συνεργασίας της FedHATTA,(Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) και της WIND, ενός από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας συνεχίζεται.

Η νέα υπηρεσία Daily Internet Service και το Daily Internet Kitέρχεται να καλύψει την ανάγκη των σύγχρονων ταξιδιωτών για άμεση, γρήγορη, ασφαλή και σε πολύ χαμηλό κόστος πρόσβαση στο διαδίκτυο και την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα social media και όλες τις εφαρμογές δωρεάν τηλεφωνικής επικοινωνίας (FaceTime, WΗΑΤ’S UP, Viber). Το Daily Internet Service μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία των προσφερόμενων υπηρεσιών σας, είτε έσοδα για τις επιχειρήσεις σας.

Το Daily Internet Kit είναι μια ασύρματη Wi-Fiσυσκευή της WIND η οποία παραδίδετε δωρεάνδεν έχει πάγιο και συνδέεται άμεσα με κινητά και φορητούς Υπολογιστές, ταχύτητας 4G Mi-FiDownload 150mbps, και Upload 50Mbps, η οποία υποστηρίζει 10 συσκευές ταυτόχρονα, και παρέχει απεριόριστο Internet (2GB) την ημέρα.

Οι προτεινόμενες Υπηρεσίες εφαρμόζονται από τηνWIND με μεγάλη επιτυχία, σε Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και αποκλειστικά για τα μέλη των συνδέσμων τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων η WIND προσφέρει τις ακόλουθες ειδικές προσφορές:

  1. Για τρίμηνη σύνδεση έκαστης συσκευής, 150,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ
  2. Για εξάμηνη σύνδεση έκαστης συσκευής, 200,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ
  3. Για ετήσια σύνδεση έκαστης συσκευής, 300,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ
  4. Για ημερήσια σύνδεση έκαστης συσκευής 4,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ
    (πληρώνοντας μόνο για τις ημέρες που χρησιμοποιείτε η συσκευή)

Πρόταση συνεργασίας, Αίτηση συνεργασίας, Παρουσίαση τουριστικού πακέτου

Πληροφορίες 
Τηλ. 2110127272
Κιν. 6942994147
e-mail: linea01@ath.forthnet.gr

Previous Article Σύσφιξη των σχέσεων με την αγορά της Πολωνίας
Next Article Επίσκεψη των επαγγελματιών του τουρισμού στην Ελευσίνα

RELATED ARTICLES