ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εν όψει του Global Convention 2020 της American Society of Travel Advisors (ASTA), το οποίο πραγματοποιείται λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης διαδικτυακά, η FedHATTA δημιούργησε ένα ειδικό, υψηλού ενδιαφέροντος, αφιέρωμα στην Αττική, στο Νοτίο Αιγαίο, τη Κρήτη και την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τους προορισμούς αυτούς στους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής.

Με μηνύματα των Περιφερειαρχών και της Προέδρου του ΟΤΘ, παρουσιάσεις της καμπάνιας της Αττικής, των Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, της Κρήτης και Θεσσαλονίκης, αλλά και τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, δημιουργήθηκε ένα preflight αφιέρωμα, το οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει (το ενδιαφέρον των αμερικανικών τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ) και να (προσφέρει ενημέρωση για τους ελληνικούς προορισμούς).

Το έντυπο πλαισιώνεται από μηνύματα της Πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ, κυρίας Αλ. Παπαδοπούλου, του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. G. Pyatt, του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη και του Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δ. Φραγκάκη.

Το Global Convention 2020  πραγματοποιείται στις 25-28 Αυγούστου,  με μεγάλη συμμετοχή εξειδικευμένων επαγγελματιών της αμερικανικής αγοράς.

Previous Article Δυναμική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Global Convention 2020 για τον Αμερικανικό τουρισμό FedHATTA και ASTA προωθούν τον τουρισμό από τις ΗΠΑ
Next Article FedHATTA: Ανάγκη για άμεση παρέμβαση για να κλείσει η σεζόν με υπευθυνότητα

RELATED ARTICLES