ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε η FedHATTA διεκδικεί εδώ και καιρό  χρηματοδότηση για τον κλάδο των Τουριστικών γραφείων και λεωφορείων , η οποία θα δώσει την αναγκαία ρευστότητα για την εξυπηρέτηση του τουρισμού. Τελευταία έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας με αφορμή και το άνοιγμα του τουρισμού και την αναγκαιότητα για ρευστότητα, με νέες σχετικές επιστολές στις 16/4,  10/05 και στις 19/05.

Επίσης στις 10/05 επιλέξαμε να δημοσιοποιήσουμε το αίτημά μας στα ΜΜΕ, ως μια μορφή πίεσης στην αρμόδια πολιτική ηγεσία, αλλά και για την ενημέρωση του ευρύ κοινού.

Όσο οι μέρες περνούσαν, ασκούσαμε συνεχή πίεση και  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λ. Τσιλίδης χειριζόταν το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με τους αρμόδιους Υπουργούς προσπαθώντας να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους ο κλάδος μας δεν θα έπρεπε να λείπει από την χρηματοδότηση των  επιχειρήσεων.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα τουριστικά γραφεία και τα τουριστικά λεωφορεία θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων σύμφωνα με την επιστολή που λάβαμε από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη αλλά και τις προφορικές διαβεβαιώσεις που έχουμε από την ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Είναι μία ακόμα μάχη  της Ομοσπονδίας μας για στήριξη και αναγνώριση του κλάδου μας.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις οριστικοποιηθεί η χρηματοδότηση.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων του κλάδου μας (μικρών ή μεγάλων, οικογενειακών ή Α.Ε., στα αστικά κέντρα και στην περιφέρεια).

Όπως κάθε φορά είμαστε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων αλλά και της προσπάθειας επίλυσης  προβλημάτων για τον κλάδο μας.

Previous Article Self tests για όλους του εργαζόμενους και όσους έχουν ατομική επιχείρηση στον ιδιωτικό τομέα
Next Article Επιτρέπονται πιστοποιητικά για Covid-19 στην ελληνική γλώσσα - Ενοίκια Μαΐου

RELATED ARTICLES