ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με κλιμάκιο τουρισμού του Αζερμπαϊτζάν είχε συνάντηση ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, παρουσία και του προέδρου του HATTA και Γ.Γ. της Ομοσπονδίας κ. Στάθη Σκρέτα, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού των δύο χωρών, αλλά και την ταυτόχρονη προβολή των προορισμών στις δύο χώρες.

Δεν ήταν η πρώτη προσέγγιση της FedHATTA προς την αγορά του Αζερμπαϊτζάν, καθώς μέσα από τις Ενώσεις της, η Ομοσπονδία είχε την ευκαιρία να φέρει σε επαφή τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες με τους Αζέρους συναδέλφους τους, κατά την διάρκεια του fam trip που διοργάνωσε ο ΗΑΤΤΑ το 2010.
Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια ραγδαία αυξανόμενη τουριστική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στην ξενοδοχειακή υποδομή κυρίως, και στην προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής της παράδοσης.

«Η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης θα αποτελέσει σίγουρα ένα πλεονέκτημα για την τουριστική ροή και στις δύο χώρες, αλλά τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται κάθε χρόνο, με σταθερούς ρυθμούς για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδας», τόνισε ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η προβολή του προορισμού αυτού για τους Έλληνες επαγγελματίες μέσω του διαδικτύου, θα ξεκινήσει σύντομα από την FedHATTA – κίνηση η οποία θα ισχύσει και από πλευράς Αζερμπαϊτζάν, τόσο για τα προγράμματα Ελλάδας, αλλά και για τα προγράμματα Ανατολικής Μεσογείου – EMTTAAS.

Previous Article Τιμητική διάκριση για δύο προσωπικότητες του τουρισμού Βόρειας Ελλάδας, από την FedHATTA
Next Article Ο EMTTAAS μια μεγάλη ευκαιρία για τον τουρισμό της Ελλάδας και των άλλων χωρών μελών του

RELATED ARTICLES