ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Λύσανδρος Τσιλίδης με τον Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα, Malek Hossein Givzad και τον Ehsan Bakhshandeh, Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας.

Οι δύο πλευρές μίλησαν για τους τρόπους σύσφιξης της τουριστικής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, τόσο σε επίπεδο εξερχόμενου όσο και σε επίπεδο εισερχόμενου τουρισμού και στις δύο χώρες. Ο Πρέσβης από την πλευρά του τόνισε την επιθυμία του να εκκινήσουν ξανά οι απ’ ευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τεχεράνης, οι οποίες όταν πραγματοποιούνταν έδιναν περαιτέρω δυνατότητα στους ταξιδιώτες που έφταναν στην Αθήνα, να επεκτείνουν το ταξίδι τους και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου υπήρχε δίκτυο εξυπηρέτησης πτήσεων.

Η Ελλάδα και το Ιράν έχουν ένα πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο, το οποίο είναι ένας κρίκος που μπορεί να στηρίξει την μεταξύ τους τουριστική συνεργασία.

Previous Article Σε σημείο «μηδέν» ο τουρισμός στη Θεσσαλία - Άμεση λήψη μέτρων από την Πολιτεία για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις
Next Article Συνάντηση με Γ. Αποστολόπουλο και Ν.Κελαϊδίτη για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

RELATED ARTICLES