ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ήδη η νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη και ο κ. Στράτος Μαγκουσάκης πρόεδρος των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, μέσω της εκπομπής “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8 αναφέρθηκε σε όσα θέματα απασχολούν τον κλάδο και βέβαια στα ζητήματα που χρόνια παραμένουν άλυτα, όπως τα σημεία στο Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης”, όπου μάλιστα έχουν ζητήσει να παραχωρηθεί το Ικάριο γήπεδο για να παραμένουν τα λεωφορεία μέχρι να κληθούν να παραλάβουν τους επιβάτες, αλλά και στα προβλήματα με τους στενούς δρόμους που δυσκολεύουν τους οδηγούς, στην περιοχή Ανισσαρά Χερσονήσου.

Ο κ. Μαγκουσάκης ελπίζει πως το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι θα δώσει λύσεις, αλλά και γενικότερα με καλή διάθεση όλα τα προβλήματα θα περιοριστούν στο ελάχιστο.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη Γενική συνέλευση του Συνδέσμου και ευχαρίστησε τα μέλη αλλά και τους καλεσμένους οι οποίοι παρευρέθηκαν σε αυτήν και μάλιστα έγιναν τιμητικές βραβεύσεις.

Οπως είπε: Δίνοντας την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια επικοδομιτική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σε ότι αφορά τις προοπτικές του τουρισμού στην Κρήτη,αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τουριστικά λεωφορεία, και προτάσεις λύσεων αυτών.

Ακούστε τον κ. Μαγκουσάκη από απόσπασμα της politica.gr:

Πηγή: politica.gr

Previous Article Σειρά συναντήσεων του Λ. Τσιλίδη στην Κρήτη με Συνδέσμους-μέλη της FedHATTA για τον τουρισμό
Next Article Λύσανδρος Τσιλίδης, Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 28/03/2023

RELATED ARTICLES