ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FedHATTA: «Ο Ελληνικός Πολιτισμός σε Όλο τον Κόσμο»

«Ο Ελληνικός Πολιτισμός σε Όλο τον Κόσμο» και η άρρηκτη σχέση Πολιτισμού και Τουρισμού, είναι εφέτος το βασικό θέμα των εκδηλώσεων που στηρίζει η FedHATTA για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Μια συναυλία βασισμένη στο έργο του μαέστρου και συνθέτη Μιχάλη Κοκκίνη, «Φωνή Καρδιάς – Οργή Ψυχής» του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο, με σκοπό την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Στην μεγάλη αυτή συναυλία συμμετέχουν 500 χορωδοί, ο Λάκης Χαλκιάς, ενώ την βραδιά θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας. Η είσοδος στο μεγάλο αυτό γεγονός είναι ελεύθερη (και είναι μια εντυπωσιακή συναυλία που συνιστούμε στα μέλη μας και στα γκρουπ).
Την επομένη ημέρα, 28 Σεπτεμβρίου, η FedHATTA στηρίζει την παράσταση «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» του Νίκου Καζαντζάκη στο Ηρώδειο Θέατρο, τιμώντας τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα και το Έτος Καζαντζάκη 2017. Μια βραβευμένη παράσταση, με κορυφαίους ηθοποιούς (Νικήτας Τσακίρογλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Μαρία Κίτσου), σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου, με την μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, που έχει επίσης τη στήριξη των Εκδόσεων Καζαντζάκη και του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη.

Ε.Ο.Τ.: “Greece, a 365-day destination”

Με την προώθηση του βίντεο παραγωγής 2017, του ΕΟΤ, γιορτάζει εφέτος ο Οργανισμός την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Το βίντεο βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στο «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού»  στο Τσενγκντού της Κίνας, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης και ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» (πρώτο βραβείο) ,  στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου επιλέχθηκε ως το κορυφαίο ανάμεσα σε 48 ταινίες, και έλαβε το Ειδικό βραβείο στην κατηγορία: «Τουριστική ταινία διάρκειας έως 7 λεπτών».

Παρακαλούμε τα μέλη μας, να προβάλλουν με κάθε τρόπο το βίντεο, είτε αναρτώντας το, είτε σε οθόνη στο γραφείο τους, για να τιμήσουμε όλοι μαζί και τον ΕΟΤ αλλά και την Ελλάδα, τον προορισμό 365 ημερών, από τα link https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4&t=2s και  https://www.youtube.com/watch?v=V7YVZw6IcoU

Previous Article Έκθεση Greek Alternative Tourism Expo 2017
Next Article Nέα ώθηση στον τουρισμό από τις ΗΠΑ- Συμφωνίες συνεργασίας με την ASTA και την ΕΑΤΑ

RELATED ARTICLES