ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση υπ’ αρ. Α.1056/19.03.2021 (ΦΕΚ Β 1071), παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της δόσης Μαρτίου 2021 ρυθμίσεων και διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα για τις επιχειρήσεις που έχουν ενεργό, κύριο κωδικό δραστηριότητας στις 20-3-2020 από τους αναγραφόμενους στον πίνακα που επισυνάπτεται στην Απόφαση ή ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά την 20-3-2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στον ίδιο συνημμένο πίνακα, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, τα οποία είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στον κύριο ΚΑΔ στις 20-3-2020.

Η δόση Μαρτίου θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα της τελευταίας δόσης του προγράμματος της υφιστάμενης ρύθμισης τμηματικής καταβολής, όπως αυτό έχει τυχόν διαμορφωθεί.

Previous Article Σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για «ασφαλές άνοιγμα διαρκείας» που περιλαμβάνει το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό
Next Article Τα τουριστικά γραφεία Ελλάδας και Ρουμανίας, έτοιμα για την επόμενη ημέρα του τουρισμού

RELATED ARTICLES