ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, να δημιουργήσουν πακέτα διακοπών τα οποία θα προωθούνται από γραφεία ταξιδίων της Κύπρου, είτε για εισερχόμενο είτε για εξερχόμενο τουρισμό από Κύπρο, απευθύνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (FedHATTA), κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη χθεσινή δημοσιογραφική εκπομπή Tornos News Live, στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλης Σταματάρης.

Όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη νέα αυτή πρωτοβουλία της FedHATTA και να διαμορφώσουν πακέτα τα οποία θα σταλούν στην Κύπρο για να προωθηθούν στην αγορά.

«Είναι ώρα τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας να γίνουν πρωτοπόροι στην επανεκκίνηση του τουρισμού μετά την κρίση του κορωνοϊού. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αντίστοιχες προσκλήσεις για άλλους συνδέσμους, συνδεδεμένους με την Ομοσπονδία μας, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του φορέα μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Τσιλίδης.

Previous Article Η ECTAA για το πακέτο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα ταξίδια και τον τουρισμό
Next Article Κοινοποίηση του Ν. 4690/2020 (ΦΕΚ Α΄ 104)

RELATED ARTICLES