ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά από νεότερη ανακοίνωση του Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ), σας αποστέλλουμε Εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινήσεις για τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας Β2Β καθώς και επικαιροποιημένο εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας.

Κυριότερα σημεία:
Από την 01/11/2019 τα τουριστικά γραφεία που επιθυμούν να αγοράσουν ομαδικά εισιτήρια για τους αρχαιολογικούς χώρους όπου έχει υλοποιηθεί το e-ticket, θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για Β2Β συνεργάτες (www.etickets.tap.gr)
Από 5/11/2019, τα εκδοτήρια δεν θα δέχονται καταβολή μετρητών από Β2Β συνεργάτες για αγορά εισιτηρίων.  Για τυχόν συμπληρωματικές αγορές μικρού αριθμού εισιτηρίων θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά το μηχάνημα APS (Acropolis Payment Ticket Machine). (λεπτομέρειες στην εγκύκλιο).

Εγκύκλιος 25/10/2019 «Οδηγίες, Διευκρινήσεις για την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων μέσω πλατφόρμας Β2Β για αρχαιολογικούς χώρους με e-ticket από ταξιδιωτικά πρακτορεία»

Εγχειρίδιο Χρήσης συστήματος Διαδικτυακής Αγοράς Εισιτηρίων Αρχαιολογικών Χώρων για συνεργάτες του ΤΑΠ v01

Παρακαλούμε, όπως πάντα, να μας αποστείλετε τα σχόλιά σας για τη λειτουργία της πλατφόρμας και των εκδοτηρίων καθώς και να μας ενημερώσετε για τυχόν προβληματικά σημεία στη συγκεκριμένη διαδικασία, Emai: info@fedhatta.gr.

Previous Article Ποιότητα και νέα προϊόντα το στοίχημα του ελληνικού τουρισμού – Ο ρόλος των τουριστικών γραφείων
Next Article H FedHATTA στηρίζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

RELATED ARTICLES