ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «παρών» σε εκδήλωση για την παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που διεξήχθη την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης εκφράζοντας την υποστήριξή του στο νέο εγχείρημα του ΑΜΠΕ.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του Πρακτορείου Ειδήσεων στην ενημέρωση, ο κ. Τσιλίδης δήλωσε: «Είμαι για δεύτερη φορά κοντά σας, μετά την προηγούμενη παρουσίαση που κάνατε πέρυσι. Βλέπω μια ραγδαία εξέλιξη, μια αμεσότητα στην πραγματικότητα της εποχής μας που θεωρούσαμε απαραίτητο να υπάρχει και το καταφέρατε. Θα είμαστε φανατικοί αναγνώστες σας».

Μιλώντας στην εκδήλωση, η υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, επισήμανε το ρόλο του ΑΜΠΕ στην κοινή προσπάθεια για προβολή της Ελλάδας και ισχυροποίηση της διεθνούς εικόνας της χώρας ως ελκυστικού προορισμού. Αναφέρθηκε δε στη νέα συνεργασία του Πρακτορείου με το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων ως εργαλείο που θα βοηθήσει στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Κίνας.

Η νέα σελίδα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ περιλαμβάνει αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και τις λειτουργίες της, ενώ απέκτησε και εφαρμογή για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες με λειτουργικό Android και iOS.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, κ. Μιχάλης Ψύλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, η υπεύθυνη social media στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κ. Αγγελική Μπούμπουκα καθώς και η υπεύθυνη social media στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γουτίνγκ Φενγκ, η οποία μαζί με οκτώ συμφοιτητές της μέσω του προγράμματος Erasmus συνεργάστηκε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην παραγωγή βίντεο.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ, κ. Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, κ. Δημήτρης Κουμπιάς, η πρόεδρος των ΕΛΤΑ, κ. Φρόσω Σταυρακάκη, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ, κ. Στάθης Τσοτσορός, ο πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, κ. Δημήτρης Μάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Apivita, κ. Νίκος Κουτσιανάς, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο εφοπλιστής, κ. Γαβριήλ Πετρίδης και ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Ομίλου Εθνικής Τράπεζας, κ. Γιάννης Κοτόφωλος.

Previous Article Συνάντηση ΣΕΤΕ με τον Κ. Μητσοτάκη
Next Article 1η Γιορτή Πολιτιστικού Τουρισμού στην Εύβοια

RELATED ARTICLES