ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
(Απαραίτητη η συμμετοχή σας!)

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, θεωρούμε απαραίτητη την συμμετοχή όλων σας στην εμπειρική έρευνα που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο για λογαριασμό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο του Έργου «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου “συστήματος” τεκμηρίωσης πολιτικών στα πεδία της πρόβλεψης δεξιοτήτων και της ανίχνευσης της πορείας των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας για την περίοδο 2021-2027».

Τα αποτελέσματα της έρευνας εργοδοτών σχετικά με τις δεξιότητες των αποφοίτων Ελληνικών ΑΕΙ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των τυχόν αναντιστοιχιών μεταξύ των σπουδών και των αναγκών της αγοράς εργασίας και θεωρούμε ότι θα βοηθήσει τον κλάδο να μπορεί να εξασφαλίζει διαχρονικά το προσωπικό που πραγματικά χρειάζεται.

Η έρευνα εργοδοτών διεξάγεται μέσω δομημένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου για μια σειρά επαγγελμάτων.

Λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας θα βρείτε ΕΔΩ, στο σχετικό κείμενο-ερωτηματολόγιο, το οποίο αφορά τη διερεύνηση των δεξιοτήτων των «ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (ΚΩΔ. ΣΤΕΠ 92: 1225,  4211, 4212, 4231, 4232, 4241).

Από τη συμμετοχή σας στην έρευνα εξαρτάται η πραγματική αποτύπωση της διάγνωσης των αναγκών στην αγορά εργασίας!

Η έρευνα διεξάγεται με πλήρη τήρηση των κανόνων εμπιστευτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και είναι ανώνυμη.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Previous Article ΥΠΠΟ: Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος Ζωνών Επισκεψιμότητας στην Ακρόπολη
Next Article Ανησυχία για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στον Ελληνικό τουρισμό – Ανάγκη για συντονισμό και ανακούφιση των επιχειρήσεων

RELATED ARTICLES