ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή FEDHATTA στην Επίσκεψη Αντιπροσωπείας φορέων του Ελληνικού Τουρισμού στο Ιράν, για την ανάπτυξη συνεργασίας των δύο χωρών στον τουρισμό

Στα πλαίσια των προσπαθειών του ΗΑΤΤΑ και της FEDHATTA για άνοιγμα νέων αγορών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης συμμετείχε στην επίσκεψη της επίσημης Αντιπροσωπείας φορέων του Ελληνικού Τουρισμού στο Ιράν, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματεία ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Ιράν στις 28-29 Ιανουαρίου και έτυχε θερμής υποδοχής από την αρμόδια πολιτική ηγεσία του Ιράν, αλλά και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός της FEDHATTA και άλλοι εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων του τουρισμού (ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΣΕΤΕ), καθώς και από την Aegean Airlines και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο κ. Τσιλίδης συμμετείχε, εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων στο Greek-Iranian Tourism Networking Event, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης. Οι Ιρανοί επαγγελματίες του τουρισμού έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και η Ομοσπονδία και ο ΗΑΤΤΑ θα δραστηριοποιηθούν έντονα το επόμενο διάστημα για την επίτευξη προσέλκυσης Ιρανών Τουριστών στη χώρα μας.

Τέλος σημειώνουμε ότι φέτος ο ΕΟΤ συμμετέχει στην τουριστική έκθεση ΤΙΤΕ (Τεχεράνη), 16-19 Φεβρουαρίου 2016, για πρώτη φορά.

Previous Article Άνοιγμα στην αγορά της Ινδίας
Next Article Κέντρα καταγραφής προσφύγων

RELATED ARTICLES