ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2018, στο ξενοδοχείο Athenaeum Interconentinental, είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε «την Χαβάη της Κίνας», το νησί Χαϊνάν, το οποίο από τις αρχές Μαΐου μπορούν να επισκεφθούν οι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου χωρίς την έκδοση βίζα.

Η Χαϊνάν είναι νησί στο νοτιότερο σημείο της Κίνας, με θαυμάσιο τροπικό θαλάσσιο κλίμα και ανεπτυγμένο θαλάσσιο τουρισμό. Είναι προορισμός ιδανικός για κρουαζιέρα, ενοικίαση σκαφών, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και σέρφινγκ. Στην ηπειρωτική του πλευρά καλύπτεται κατά 62% από δάση και βουνά.

Η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά επίσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς καλύπτει τις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να γνωρίσουν αξιοθέατα, τον θρησκευτικό πολιτισμό, αλλά και την παράδοση των εθνικών μειονοτήτων των Λι Μιάο, Τάνκα και Τζούνπο.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της FedHATTA, η κα Ελένη Δημοπούλου, εντεταλμένη περιφεραική σύμβουλος για τον τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού.

Previous Article Η Ελλάδα με σταθερά βήματα στην αγορά των Η.Π.Α.
Next Article Στο ΔΩΔΕΚΑ το Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης “Γραμμή του Χρόνου”

RELATED ARTICLES