ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, πρότεινε ο δήμος του νησιού κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού ΑειForum που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018.

Η Ομοσπονδία μετείχε στο συνέδριο, κατόπιν πρόσκλησης από το Δήμο Κέρκυρας, λαμβάνοντας μέρος στο γόνιμο διάλογο για τον τουρισμό του νησιού.

Το συμφωνητικό αναμένεται να ενώσει τις προσπάθειες των τριών πλευρών στον κοινό στόχο της ανάπτυξης του προορισμού. Ήδη, πέρα από δημοφιλής επιλογή διακοπών για τους Έλληνες, η Κέρκυρα αποτελεί ανερχόμενο προορισμό για μεγάλους Ευρωπαίους τουρ οπερέιτορ, και εντάσσεται όλο και περισσότερο στα προγράμματα διακοπών που προσφέρουν.

Οι εκπρόσωποι της FedHATTA είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού και να φιλοξενηθούν σε μερικά από τα ανακαινισμένα ξενοδοχεία της περιοχής και να συζητήσουν στη συνεδρίασή τους όλες τις εξελίξεις που αφορούν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθούνται και άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού ΑειForum διοργανώθηκε από το Δήμο Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη πλήθους φορέων του τουρισμού.

 

Previous Article Εκλογή στο Executive Board ECTAA του Μάριου Καμμένου
Next Article Το Ουζμπεκιστάν και η Κούβα συστήνονται στους Έλληνες ταξιδιώτες

RELATED ARTICLES