ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμητική βράβευση στον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δ. Φραγκάκη, απένειμε η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ, ως αναγνώριση των προσπαθειών του για την προβολή του ελληνικού τουρισμού το 2020, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα ψηλά στις επιλογές των τουριστών την επόμενη ημέρα και να καταφέρει να επανατοποθετηθεί ανάμεσα στις σημαντικές τουριστικές χώρες υποδοχής τουριστών, στην μετά covid 19 εποχή.

Τιμήθηκε επίσης η  Διευθύντρια Γραφείου  ΕΟΤ Κάτω Χωρών αρμόδια για Ολλανδία, Βέλγιο & Λουξεμβούργο, κα. Ελ. Σκαρβέλη για τη συμβολή της στην προβολή της Ελλάδας ως προτεινόμενου προορισμού της ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) για το 2ο εξάμηνο του 2020.

Η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ, με την συνεργασία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, συνέβαλαν στις κοινές  προσπάθειές με στόχο η παρουσία της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές να είναι συνεχής, ο προορισμός “Ελλάδα” να μην σταματήσει να υπάρχει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και η χώρα μας να διατηρήσει τη δυναμική που είχε, έχει και πιστεύουμε ότι θα έχει και την επόμενη περίοδο.

Η τελετή βράβευσης  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου παρουσία των Προέδρων των Ενώσεων-Μελών της FedHATTA και του Προεδρείου του ΗΑΤΤΑ.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για συνεργασία  στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στις ενέργειες εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης αλλά και για την παραγωγική συνεργασία του με την FedHATTA και το ΗΑΤΤΑ κατά την προηγούμενη χρονιά, δηλώνοντας ανοιχτά την πρόθεσή του αλλά και ολόκληρου του κλάδου του οργανωμένου τουρισμού η συνεργασία αυτή να ενισχυθεί περαιτέρω το 2021, προς όφελος της επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού. Υπογράμμισε δε την ανάγκη να μη χαθεί η επαφή της Ελλάδας με τις σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

Previous Article Συνεργασία EOT και FedHATTA για την τουριστική προβολή της Ελλάδας
Next Article Χριστούγεννα 2020 και τουριστικά γραφεία. Οι Mάγοι με τα δώρα και ένα επερχόμενο déjà vu…

RELATED ARTICLES