ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκτακτη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Στη συνάντηση, την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, και οι φοροτεχνικοί της σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος και Ηλίας Φουστέρης.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Υπουργό για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων, ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα χρήζουν επείγουσας λύσης ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει με τον Υπουργό Εργασίας, ο οποίος επιθυμεί να ενημερώνεται σε βάθος και να κατανοεί τα προβλήματα του κλάδου και πολλές φορές έχει υποστηρίξει τις προσπάθειές του στην αναζήτηση των ενδεδειγμένων λύσεων.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Η Ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την εν λόγω συνάντηση, η οποία αναμένεται να επαναληφθεί στο κοντινό μέλλον με πιο εξειδικευμένη ατζέντα. Έχουμε καταφέρει να έχουμε ανοικτό διάλογο με την Πολιτεία, και σε συνεργασία με αυτή να αντιμετωπίζουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν στον κλάδο των τουριστικών γραφείων, προς όφελος του Ελληνικού τουρισμού».

Previous Article Η Ελλάδα ανοίγει δρόμους τουρισμού με την Επαρχία Shaanxi της Κίνας
Next Article Νέες Φορολογικές Διατάξεις. Προϊόντα και Υπηρεσίες για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων

RELATED ARTICLES