ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση εργασίας με τον συντονιστή της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Ηρακλείου, κ. Νίκο Ηγουμενίδη είχαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, Λ. Τσιλίδης και Ν. Κελαϊδίτης, την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Ο κ. Ηγουμενίδης ενημερώθηκε για τις ιδιαιτερότητες του κλάδου των τουριστικών γραφείων και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε πρακτικά ζητήματα

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της FedHATTA,  «τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων είναι πολλά και πολύ διαφορετικά και για το λόγο η επίλυσή τους διαιωνίζεται λόγω της συναρμοδιότητας πολλών Υπουργείων πχ. Οικονομίας, Μεταφορών, Εργασίας, Ναυτιλίας, Παιδείας, κλπ».

Συζητήθηκαν επίσης, το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού και λοιπές νομοθετικές ρυθμίσεις που είναι επιβεβλημένες για την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών γραφείων, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις παράνομες τουριστικές δραστηριότητες και άλλα θέματα κλαδικού ενδιαφέροντος.

Previous Article Παρουσίαση του Ουζμπεκιστάν
Next Article Τα αρχαία Θέατρα της Ηπείρου και το ΔΙΑΖΩΜΑ, στο πρόγραμμα της FedHATTA

RELATED ARTICLES