ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγανάκτηση και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της Κρήτης, καθώς από τις 24 Ιουλίου θα εφαρμοστεί πλήρως ο Κανονισμός 561 της Ευρωπαϊκής Ενωσης  που αναφέρεται στα  χρονικά όρια απασχόλησης των οδηγών τουριστικών λεωφορείων αυτοκινήτων (πούλμαν) στη χώρα μας και θα φέρει αναστάτωση στον κλάδο του τουρισμού, αφού μεταξύ άλλων προβλέπει ανάπαυση για 45 λεπτά των οδηγών μετά από οδήγηση 4,5 ωρών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης κ. Στράτος Μαγκουσάκης μίλησε στην εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8, για το θέμα και τα προβλήματα που θα επιφέρει εν μέσω της τουριστικής περιόδου και σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία θα ζητήσουν να δουν τους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των ελεγκτικών μηχανισμών λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στην Κρήτη, καθώς τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι αυστηρά!

Πηγή: politica.gr

Previous Article Συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού κα Λ. Μενδώνη, όπου συζητήθηκαν τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν και τον τουρισμό.
Next Article Στρ. Μαγκουσάκης: Από σήμερα η εφαρμογή του κανονισμού 561 της Ε.Ε. για τα τουριστικά λεωφορεία

RELATED ARTICLES