ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με πρωτοβουλία της FedHATTA, δεκάδες τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το φεστιβάλ Γιώτινγκ στη μαρίνα Αλίμου

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό γιώτινγκ και να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, θα έχουν οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες και επισκέπτες του μεγάλου συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, στις 16 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες διεξαγωγής του στην Αθήνα (14-17 Απριλίου 2018).

Δεκάδες εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ Yachting – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού (12-16 Απριλίου) στη μαρίνα Αλίμου, έπειτα από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας ως τόπου διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου της ASTA.

Εκεί, οι Αμερικανοί σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών και στα παρουσιαζόμενα σκάφη που θα ελλιμενισθούν στη μαρίνα, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με επαγγελματίες και brokers του ελληνικού γιώτινγκ.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και η εταιρία MACT MEDIA που δραστηριοποιείται στην ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στη διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων.

Στους αμερικανούς επισκέπτες της έκθεσης θα προσφερθούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αντιπροσωπευτικά της ελληνικής γαστρονομίας, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

Previous Article Ημερίδα FedHATTA για το Νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR
Next Article Φόρος Διαμονής

RELATED ARTICLES