ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA στηρίζει την 8η διοργάνωση του Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, «Το μοναδικό υπερθέαμα είναι η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη που συγκεντρώνει θαυμαστές απ’ όλο τον κόσμο, και μάλιστα επισκέπτες με εξειδικευμένο ενδιαφέρον. Αναγνωρίζουμε την δυναμική της διοργάνωσης και γι’ αυτό στηρίζουμε την προσπάθεια, ενημερώνοντας τα μέλη των Ενώσεών μας, τα τουριστικά γραφεία της χώρας, ώστε να την συμπεριλάβουν στις προτάσεις τους, αλλά και τους Συνδέσμους τουριστικών γραφείων εξωτερικού, τα γραφεία του ΕΟΤ διεθνώς και τα προξενικά γραφεία, προωθώντας με τον τρόπο αυτό τον θεματικό μας τουρισμό».

Οι προετοιμασίες για ένα ακόμα φαντασμαγορικό διήμερο έχουν ήδη ξεκινήσει και υπόσχονται εκπλήξεις. Να υπενθυμίσουμε ότι στον χώρο θα λειτουργήσει και Στατική Έκθεση.

Previous Article Welcome to Uzbekistan
Next Article AEROVIEWER- Προσφορά συνεργασίας για τα μέλη των Ενώσεων της FedHATTA

RELATED ARTICLES