ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ομοσπονδία FedHATTA και η SAFE WATER SPORTS σας ενημερώνουν για το καινοτόμο Water Sports Certified Quality ένα Πρότυπο Πιστοποίησης το οποίο αναπτύχθηκε και πιστοποιείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Ελέγχων, Επιθεωρήσεων & Πιστοποιήσεων TÜV AUSTRIA HELLAS, με τη αμέριστη συνεργασία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports και την συνεργασία του τελευταίου με το Λιμενικό Σώμα της Ελλάδος.

Κεντρικοί άξονες του Water Sports Certified Quality είναι η εφαρμογή και ικανοποίηση από τις πιστοποιημένες Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (water sports centers), ενός ισχυρού μηχανισμού ελέγχου με σκοπό την οργάνωση και παροχή υπηρεσιών, τις υποδομές, τον εξοπλισμό, τις αρμοδιότητες και ευθύνες του προσωπικού τους.

•    Οι υπηρεσίες των πιστοποιημένων water sports centers, μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στην τουριστική εμπειρία των επισκεπτών των των ταξιδιωτών, προσφέροντάς τους υψηλές προδιαγραφές ποιότητας για ασφαλή ψυχαγωγία.

•    Με την πιστοποίηση Water Sports Certified Quality τεκμηριώνεται η συμμόρφωση της λειτουργίας των θαλάσσιων σπορ ως προς τις απαιτήσεις του προτύπου και με τον τρόπο αυτό ακολουθείται το Π.Δ. 7/18 περί Οργανωμένων Ταξιδίων για την προστασία των ταξιδιωτών σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους tour operators, κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

•    Στην προσπάθεια όλων μας για αναβαθμισμένες τουριστικές παροχές, προτείνουμε να αναζητάτε το πιστοποιητικό και την ειδική σήμανση – σημαία, στα ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, συμβάλλοντας ενεργά στην πρόληψη αποφυγής ατυχημάτων στα θαλάσσια σπορ, στην ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών διαμονή των επισκεπτών κατά το ταξίδι τους, ως πρεσβευτές ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Previous Article Επί τέλους, έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!
Next Article Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την περίοδο των γιορτών

RELATED ARTICLES