ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To Greek Gastronomy Guide στην ταξιδιωτική πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ

Τον ψηφιακό οδηγό της ελληνικής γαστρονομίας,Greek Gastronomy Guide παρουσιάζει η πληρέστερη ταξιδιωτική πλατφόρμα για τις διακοπές στην Ελλάδα, ΔΩΔΕΚΑ, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, FedHATTA.
H πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας με σκοπό να προβάλλει το σύνολο των ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει κάθε γωνιά της Ελλάδας στον επισκέπτη.

Η σελίδα Greek Gastronomy Guide αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στον πλούσιο κατάλογο του ΔΩΔΕΚΑ, ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς με ταξιδιωτικές εμπειρίες, δραστηριότητες και αξιοθέατα που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον και συνθέτουν τις 12 θεματικές ενότητες του ομώνυμου προγράμματος της FedHATTA για την τουριστική προβολή λιγότερο γνωστών προορισμών της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο oδηγός ελληνικής γαστρονομίας (Greek Gastronomy Guide- GGG) προσφέρει ενημέρωση για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας και δομείται γύρω από 12 άξονες χαρτογράφησης, σε αντιστοιχία με τη φιλοσοφία της πλατφόρμας ΔΩΔΕΚΑ.

Φορέας και διαχειριστής του GGG είναι η Greek Gastronomy Guide με επικεφαλής τον Γιώργο Πίττα και τη Μπήλιω Τσουκαλά.

Σκοπός της σελίδας είναι η λεπτομερής καταγραφή της γαστρονομικής ταυτότητας κάθε περιοχής της χώρας, μέσα από μια ολιστική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Έτσι, τόποι και τοπία, προϊόντα και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, δρώμενα και τελετουργίες, αγορές και επιχειρηματικότητα, γεύσεις, συνταγές και τοπικές κουζίνες, ξετυλίγονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε τόπος να συγκροτείται ως γαστρονομικός προορισμός.

To περιεχόμενό του προέρχεται από επιτόπια έρευνα και προσωπικές συνεντεύξεις.

Previous Article Ελλάδα προορισμός 365 ημέρες
Next Article Η.Π.Α. πάμε!

RELATED ARTICLES