ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλαίσιο του 5ου Posidonia Sea Tourism Forum πραγματοποιήθηκε μια σημαντική εκδήλωση, σε συνεργασία της FedHATTA, της Cruiseway και του γραφείου Top Kinisis Travel. Οι τρεις συνδιοργανωτές φιλοξένησαν στο ξενοδοχείο Domotel Kastri μεγάλο αριθμό τουριστικών γραφείων, που είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν αφ’ ενός για την Κρουαζιέρα στην Ελλάδα, αφ’ ετέρου  να παρακολουθήσουν τα νέα προγράμματα της MSC Cruises.

Η πρόεδρος της Cruiseway Travel, κ. Τατιάνα Χάμπα, εξέφρασε την ικανοποίησή της οτι οι Έλληνες αρχίζουν να ταξιδεύουν περισσότερο με κρουαζιέρα, τονώνοντας την ελληνική αγορά κρουαζιέρας, δεδομένου ότι η χώρα μας αλλά και η Αδριατική αποτελούν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού παγκοσμίως.

O κύριος Angelo Capurro, Executive Director της MSC Cruises μίλησε για τη δραστηριοποίηση του ομίλου MSC Cruises διεθνώς και στην Α. Μεσόγειο αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είπε, το 2019 αναμένεται αύξηση 20% στην MSC Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο, έπειτα από αυξήσεις 72% το 2018 και 31% το 2017, ενώ τα πλοία της εταιρίας προσέλκυσαν στα ελληνικά λιμάνια 2 εκατ. επισκέπτες. Επιπλέον, ανακοίνωσε οτι το 2020 θα αναχωρούν από τον Πειραιά τα νέα πλοία MSC Musica και MSC Orchestra, πέρα των υπαρχόντων MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Opera και MSC Simfonia.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης: «Στηρίζουμε απόλυτα την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, καθώς τόσο η Cruiseway όσο και το Top Kinisis Travel, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση που ενημερώνει αλλά και φέρνει πιο κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου».

Previous Article Workshop για την Κρουαζιέρα στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum
Next Article Ήρθε και για τους επαγγελματίες του τουρισμού το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα Μουσεία - Νέες δυνατότητες για τα τουριστικά γραφεία

RELATED ARTICLES