ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους travel agents και tour operators των διεθνών τουριστικών αγορών, ο ΗΑΤΤΑ και η FedHATTA, μέσα από τις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών iGreece που προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, εξέδωσαν το τεύχος Σεπτεμβρίου με θέμα την Κρουαζιέρα.

Στις σελίδες του περιοδικού, το οποίο εκδίδεται από τον ΗΑΤΤΑ, αναρτάται στο διαδίκτυο αλλά και αποστέλλεται στους τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο, προσφέρεται πληροφόρηση που αφορά όλα τα νεότερα προγράμματα των εταιρειών κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την δυναμική αυτού του τομέα του τουρισμού μας καθώς και δελτία στατιστικής και αναλύσεις.

Ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: «Η Ομοσπονδία αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο διασυνδέσεών της, με τις Ενώσεις, τους Συνδέσμους και τις Ομοσπονδίες του εξωτερικού με τους οποίους είναι συνδεδεμένη, με σκοπό οι κοινές προσπάθειες που δημιουργουνται και παραγονται σε κάθε χωρα, να υλοποιούνται με τη δυναμική του κάθε φορέα.
Άλλωστε, σε κάθε σύμφωνο συνεργασίας της Ομοσπονδίας – με τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, το Ισραήλ, την Κορέα, τη Νότια Αφρική και τις Ευρωπαϊκές χώρες – κεντρικό μέλημα είναι οι δράσεις της, προς όφελος του Ελληνικού τουρισμού, να βρίσκουν άμεση ανταπόκριση από τις μεγάλες τουριστικές αγορές του εξωτερικού»
.

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην αισθητική όσο και στην ορθή πληροφόρηση, γιατί πρώτο μας μέλημα είναι η άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους μας, tour operators και travel agents του εξωτερικού, με έναν τρόπο που να άπτεται του ενδιαφέροντός τους. Γνωρίζουμε ότι η δυναμική της κρουαζιέρας στην Ελλάδα είναι μεγάλη, κάνοντας το καλύτερο δυνατό να την παρουσιάσουμε με τρόπο άρτιο και ουσιαστικό. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, και κάθε μέσο που διαθέτουμε χρησιμοποιείται για να τονώσει τον τουρισμό μας».

Να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Κελαϊδίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας με την παράταξη «Αθήνα Μπροστά», έχει ήδη εισηγηθεί την δημιουργία επιτροπής για την τουριστική ενίσχυση της πρωτεύουσας, και τα ψηφιακά τεύχη του iGreece θα είναι ένας μοχλός πληροφόρησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε ΕΔΩ το τεύχος iGreece με θέμα την Κρουαζιέρα.

Previous Article Απειλή για τον Ελληνικό τουρισμό το «πράσινο» τέλος στα καταλύματα
Next Article Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

RELATED ARTICLES