ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η FedHATTA χαιρετίζει την παρουσίαση του ελληνικού Visa Application Centre της Τασκένδης (Ουζμπεκιστάν),που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου στην Αθήνα, από το Προξενείο του Ουζμπεκιστάν και το World Global Visa Centre.
Η λειτουργία του Visa Application Centre που θα ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την διάνοιξη της τουριστικής γέφυρας μεταξύ Ουζμπεκιστάν και Ελλάδας, καθώς θα διευκολύνει αρκετά τις διαδικασίες έκδοσης βίζα.
Η μεγάλη τουριστική αγορά του Ουζμπεκιστάν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, αλλά και τα ταξίδια των Ελλήνων στις πόλεις του Ουζμπεκιστάν παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κοινά ιστορικά μνημεία από την αρχαία αλλά και στην νεότερη ιστορία φέρνουν τις δύο χώρες κοντά, ενώ η λειτουργία του κέντρου υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση στις μεταξύ τους σχέσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη εφαρμόζεται η ηλεκτρονική βίζα για τους Έλληνες ταξιδιώτες, η οποία εκδίδεται σε 2 ημέρες από τις προξενικές αρχές του Ουζμπεκιστάν.
Μετά την παρουσίαση του Visa Application Centre από τον κ. Ολίμ Κασίμοφ (Πρόξενο του Ουζμπεκιστάν) και τον κ. Δημήτρη Πλατή (Διευθύνοντα Σύμβουλο της World Global Visa Centre), θα ακολουθήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Uzbekistan: Tashkent-Bukhara-Samarkand-Khiva, Ιδανικός Προορισμός».
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού.

Previous Article Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την περίοδο των γιορτών
Next Article Χειμερινό Ωράριο Μουσείων και Αρχ. Χώρων 2019

RELATED ARTICLES