ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος HATTA καλωσορίζει στα γραφεία του, τις εργασίες του ελληνικού και κυπριακού τμήματος της ASTA (American Society of Travel Advisors). Πρόσφατα, ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της North Events ανέλαβε την θέση του Προέδρου του Greece & Cyprus Chapter  της ASTA, εστιάζοντας στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών και την τόνωση των ταξιδιωτικών ροών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και tour operators. Ο κύριος Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης: «Πιστεύω πως η εκλογή αυτή έγινε στην κατάλληλη στιγμή για τον τουρισμό μας. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τον Λεωνίδα Μπαμπάνη είχαμε στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, απευθυνόμενοι σε διεθνείς τουριστικές αγορές – περισσότερο αναφέρομαι στο γεγονός ότι με την δική του συνδρομή, η προσπάθειά μας να τονωθεί η επικοινωνία Η.Π.Α. και Ελλάδας σίγουρα θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα, κάτω από την ίδια στέγη, η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική».

Previous Article Συνάντηση ΗΑΤΤΑ και ΟΑΕΔ
Next Article Covid-19: Νέες Ρυθμίσεις που αφορούν και τα τουριστικά γραφεία

RELATED ARTICLES