ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με γνώμονα την ανάπτυξη συνεργειών και την διευκόλυνση της λειτουργίας των τουριστικών γραφείων στην ψηφιακή εποχή, η Ομοσπονδία FedHATTA συμμετέχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia-Hotelia, η οποία πραγματοποιείται στις 10-12 Νοεμβρίου 2023 στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Η εφετινή συμμετοχή της FedHATTA περιλαμβάνει  ένα «πολυδύναμο» περίπτερο, το οποίο και φέτος θα γίνει σημείο συνάντησης για δεκάδες τουριστικά γραφεία μέλη των Ενώσεων της FedHATTA. Στο περίπτερο της FedHATTA θα συμμετέχουν συνεργάτες της όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρίες με εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού για τον κλάδο του Ελληνικού οργανωμένου τουρισμού.

Ειδικότερα, στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Open Stage, θα παρουσιασθούν, από συνεργάτες της Ομοσπονδίας, ειδικά χρηματοδοτικά πακέτα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες του οργανωμένου τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας και λογισμικού οι οποίες διευκολύνουν τη λειτουργία των τουριστικών γραφείων.

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, μέλος της Ομοσπονδίας, ενώνει τις δυνάμεις της με την FedHATTA και τις υπόλοιπες Ενώσεις της στην έδρα της, την Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου και ώρα 11.00, στο περίπτερο της FedHATTA η Ομοσπονδία θα βραβεύσει δράσεις και συνεργάτες της.

Previous Article iGreece Athens – Attica: Νέο Ψηφιακό Περιοδικό για τον Αθηναϊκό τουρισμό από την FedHATTA και τον ΗΑΤΤΑ
Next Article ΕΦΚΑ: Εισφορά υπέρ Παδικών Κατασκηνώσεων για ξεναγούς

RELATED ARTICLES