ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ομοσπονδία FedHATTA, η SAFE WATER SPORTS και ο διεθνώς αναγνωρισμένος Φορέας Ελέγχων, Επιθεωρήσεων & Πιστοποιήσεων TÜV AUSTRIA HELLAS, παρουσιάζουν το καινοτόμο Water Sports Certified Quality – ένα Πρότυπο Πιστοποίησης, το οποίο αναπτύχθηκε από την Safe Water Sports σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα της Ελλάδος.

Οι κεντρικοί άξονες του Water Sports Certified Quality αφορούν την  ανάδειξη ενός ποιοτικού και ισχυρού ελληνικού τουριστικού προϊόντος με παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχαγωγίας που θα αποτελούν ευχάριστες αναμνήσεις για τους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα, αφορούν στην  εφαρμογή από τις πιστοποιημένες Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (water sports centers), ενός ισχυρού μηχανισμού ελέγχου με σκοπό την οργάνωση και παροχή υπηρεσιών, τις υποδομές, τον εξοπλισμό, τις αρμοδιότητες και ευθύνες του προσωπικού τους.

•    Οι υπηρεσίες των πιστοποιημένων water sports centers, μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στην τουριστική εμπειρία των επισκεπτών και των ταξιδιωτών, προσφέροντάς τους υψηλές προδιαγραφές ποιότητας για ασφαλή ψυχαγωγία.

•    Με την πιστοποίηση Water Sports Certified Quality τεκμηριώνεται η συμμόρφωση της λειτουργίας των θαλάσσιων σπορ ως προς τις απαιτήσεις του προτύπου και με τον τρόπο αυτό ακολουθείται το Π.Δ. 7/18 περί Οργανωμένων Ταξιδίων για την προστασία των ταξιδιωτών σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους tour operators, κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

•    Στην προσπάθεια όλων μας για αναβαθμισμένες αλλά και ασφαλείς τουριστικές παροχές, προτείνουμε να αναζητάτε το πιστοποιητικό και την ειδική σήμανση – σημαία, στα ξενοδοχεία που προσφέρουν υπηρεσίες εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, συμβάλλοντας ενεργά στην πρόληψη αποφυγής ατυχημάτων στα θαλάσσια σπορ, ώστε να απολαύσετε μια ασφαλή και υψηλών προδιαγραφών διαμονή στο ταξίδι σας.

Previous Article Συνάντηση για στρατηγική προώθηση του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού
Next Article Ισχυρό brand name για τον τουρισμό, η Κρήτη

RELATED ARTICLES