ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πληροφορίες που συγκέντρωσε η Ομοσπονδία FEDHATTA, για την ένταξη / εφαρμογή των μέτρων στήριξης για την ανακούφιση των πληττόμενων επιχειρήσεων λόγω της ιδιαίτερα σοβαρής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην οικονομία από την πανδημία του Covid-19.

Όπως γνωρίζετε στα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους αλλά και στην επέκταση των μέτρων που είχαν ήδη εξαγγελθεί, πλέον εντάσσονται και τα τουριστικά γραφεία κι έτσι μπορούν να ωφεληθούν από αυτά έτσι ώστε να ανακουφιστούν από τις συνέπειες της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19.

Ακολουθούν πιο κάτω, πληροφορίες σχετικά με τα ίδια τα μέτρα αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να ωφεληθούν από αυτά.

Οι πληροφορίες αυτές θα ανανεώνονται συνεχώς, ανάλογα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται πλήθος αναλυτικών πληροφοριών, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκύκλιοι που τελικά θα καθορίσουν λεπτομερώς όλες τις διαδικασίες και τους ωφελούμενους.

Παράλληλα, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και με άλλα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε εφόσον είναι απαραίτητο να προωθηθούν διορθωτικές ρυθμίσεις για περιπτώσεις που ίσως δεν έχουν προβλεφθεί μέχρι τώρα.

Μέτρα Στήριξης που αφορούν τα τουριστικά γραφεία

Previous Article Η FedHATTA χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων - Σε διαρκή επαγρύπνηση για τις εξελίξεις
Next Article COVID-19: ΕΡΓΑΝΗ - Υπεύθυνη Δήλωση Επιχείρησης - Εργοδότη

RELATED ARTICLES