ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα για τα επιτεύγματα του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια και την ισχυρή συμβολή σε αυτά των τουριστικών γραφείων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, η ετήσια Γενική Συνέλευση, οι αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ και για τους αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία, αλλά και η 30η Τελετή Βραβεύσεων Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Ο 30ος Διαγωνισμός κινήθηκε στους ίδιους άξονες και εφέτος, κρίνοντας τα τουριστικά έντυπα και τις ιστοσελίδες των μελών του ΗΑΤΤΑ, με βάση την πληρότητα περιεχομένου, την εμπεριστατωμένη πληροφόρηση, την αισθητική, την ευχρηστία, την αποτελεσματική online πώληση, αλλά τίμησε και τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους στην επετειακή διοργάνωση των 30 χρόνων.

Βραβεία απένειμαν ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και τομεάρχης Τουρισμού στο ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο τομεάρχης Τουρισμού του ΜέΡΑ25, κ. Γιώργος Λογιάδης, o Πρόεδρος της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και μέλος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιώργος Βερνίκος και η λειτουργός Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στο γραφείο Αθηνών του υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, κ. Ιωάννα Χατζηκωστή.

Τα βραβεία 2020 απονεμήθηκαν στους

Argo Travel, Athens Open Tour, City Sightseeing Tour, Cruiseway Travel, Dion Tours, Diplomat Travel, Ekdromi.gr, Electron Travel, Era Ltd, Ganymedes Tours, Greca Viajes, Grefis Travel, Grecian Travel, Heraion Tours, Heraklio Travel, Himalaya Travel, Kapco Travel, Kyvernitis Travel, La Greca, Mazi Travel, Manessis Travel, Meteora Thrones Travel & Tourism Centre, Mideast Travel, Navigator Travel, Private Tours Greece, Sights of Athens, The Travel Company, Versus Travel, Zorpidis Travel Services

Φωτογραφικό υλικό της Γ.Σ. ΕΔΩ

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης ΕΔΩ

Previous Article Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΗΑΤΤΑ, 2020
Next Article Φωτογραφικό υλικό Γ.Σ HATTA 2020

RELATED ARTICLES