ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε συνέχεια της χρόνιας και αποδοτικής συνεργασίας των δύο φορέων fedHATTA και HELEXPO στο πλαίσιο της PHILOXENIA με στόχο την προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας, σας γνωρίζουμε τη διοργάνωση της 2ης έκθεσης ταξιδιών και διακοπών, Greek Travel Athens 2018.

Η 2η Greek Travel Show  – Ελληνικές Διακοπές 2018 μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το τουριστικό γεγονός http://greektravelshow.helexpo.gr/el  που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018, έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Κατά τη διάρκειά του τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρέχει ειδική έκπτωση 20% στο ενοίκιο χώρου.σε όλες της Ενώσεις – Μέλη της Ομοσπονδίας και στα Τουριστικά Γραφεία μέλη τους.

Previous Article Φόρος Διαμονής
Next Article Οι κινητοποιήσεις στα μουσεία και αρχ. χώρους πλήττουν την εικόνα της Ελλάδας

RELATED ARTICLES